Kalendarium

NYHET!

Kvinnojouren har skaffat swish! Detta för att underlätta för de som vill bli medlemmar eller skänka en gåva. Blir du medlem under vecka 11 får du även en bok. 

Vill du bli medlem?
Sätt in 250 kr på vårt Bankgiro 5009 – 0224 eller swisha till 1234357000.

Skriv ”medlem” samt ditt namn i meddelandefältet då du betalar. Skicka också samtidigt ett mail till info@kvinnojourenpax.org där du berättar att du betalat in medlemsavgiften samt anger ditt namn och den e-postadress du vill få information utskickad till.
Intäkterna från medlemskapen går till stödsökande.

Meddelande från valberedningen

Hej
Nu är det snart dags för årsmöte i Kvinnojouren Pax. 

Som valberedare så ska jag försöka vaska fram ett förslag till styrelse och revisorer för 2018/2019. Jag kommer att ta reda på hur den nuvarande styrelsen ser på sina behov och sin roll. Förhoppningsvis skickar ni in nomineringar till mig som gör att jag kan få reda på vad ni som inte sitter i styrelsen vill. Allt arbete kommer att leda fram till ett förslag som årsmötet ska ta ställning till.

Nomineringarna vill jag ha på sms, mail, messenger eller i brevlådan senast den 4 mars.
Sms 073-982 37 56

Mail evawestingustafsson@gmail.com

Brevlåda Skolgatan 4b 149 30 Nynäshamn

Väl mött
Ewa Westin Gustafsson

 

Kallelse till årsmöte 2018

Välkommen till Kvinnojouren Pax årsmöte 2018!

När: Söndag 18 mars kl.10:00-12:00

Var: Lövlundsvägen 45, gamla förskolan Lysmasken 14930 Nynäshamn.

Som medlem är du varmt välkommen till Kvinnojouren Pax årsmöte 2018. På årsmötet beslutar vi tillsammans bland annat vem som ska sitta i föreningens styrelse samt fokus för verksamheten det kommande året. Dagordning och handlingar kommer skickas ut senast en vecka innan årsmötet. Kom och gör din röst hörd!

Om du har några förslag på hur Kvinnojouren Pax bör arbeta under året är du välkommen att skicka in en motion senast 4 mars. Motioner skickas till info@kvinnojourenpax.org

Om du vill nominera någon till styrelsen, kontakta valberedningen: evawestingustafsson@gmail.com

Anmälan sker till info@kvinnojourenpax.org

Kan sexualundervisningen i skolan förbättras?

Mäns våld mot kvinnor är fortfarande ett av vår tids största samhällsproblem och någonting vi i kvinnojouren kämpar mot dagligen.
I debattartikeln skriver Clara om hur ett av vårt största samhällsproblem skapas och upprätthålls av strukturer i samhället. Hon belyser även vikten av att utnyttja de resurser vi har i samhället för att kunna arbeta preventivt och bidra till att vårt samhälle blir mer jämställt och fritt från våld.

För vi vet, att våld går att förebygga!

Du hittar artikeln här: Artikel i nynäshamnsposten 27/11